TOKAT / TURHAL - Şehit Ahmet Atilla Güneş Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

Şehit Ahmet Atilla Güneş Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

Cumhuriyet mahallesi Turgut Özal caddesi Turhal
Vizyon
Milli ve manevi değerlerine sahip gençler yetiştirerek, dünya standartlarında eğitim veren, Mesleki ve Teknik Eğitimde öncü bir kurum olmaktır.
Misyon
Biz; Turhal Şehit Ahmet Atilla Güneş Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi olarak, öğrencilerimizi bireysel yetenekleri doğrultusunda seçmiş oldukları alanda en yüksek seviyede Mesleki ve Teknik Eğitim vererek, Sanayi sektörünün ve İş hayatının gereksinim duyduğu yüksek eğitim seviyesine ulaşmış, özgüveni tam, bilgili, becerili, girişimci, Yüksek Öğrenimi hedefleyen, milli ve manevi değerlerine sahip bireyler olarak yetiştirmek için, varız.
Başarılar
Okulumuz TUBİTAK 47.OrtaÖğretim Öğrencileri Proje yarışmasında 2.daldaki Projesi ile ön elemeyi geçerek Samsun Bölge yarışmasına kalmıştır.
Kütüphane Kitap Sayısı :2013
Öğretim Şekli :Örgün Öğretim
Doğal gaz
Ulaşım
Turhala 25 km yakında bulunan Tokat Hava Alanı ile bağlantısı önemli bir avantajdır.Tokat -Samsun - Amasya - Ankara, Tokat - Turhal - Zile - Çekerek - Yozgat -Ankara yolları üzerindedir.
Yerleşim Yeri
Kuzeyinde Amasya ili Erbaa ilçesi, güneyinde Pazar ilçesi , batısında Zile ilçesi , doğusunda Tokat il merkezi yer almaktadır. Tokata uzaklığı 46km dir.
İlçe Merkez İl - 46 km.